Kajon Taksi- ja Pikkubussipalvelu / 0100 – 70 70

Tervetuloa Kajon Internetpalveluun!

kajon taksi

Espoon Taksi

Tilausnumeromme 0100 – 70 70 palvelee 24h. Puhelun hinta on 1,95€/ min + pvm. Myyntipalvelumme 0100 – 8 70 80 (1,95€/min + pvm) palvelee arkisin klo 8-16.

Sivuiltamme löydät tietoa taksi- ja pikkubussipalveluistamme sekä kalustostamme. Nettitilauksen lisäksi voit myös ottaa yhteyttä tai jättää tarjouspyynnön.

Toimintamme ulottuu Espoon ja Kirkkonummen lisäksi koko Uudellemaalle, Turun, Porin, Tampereen, Valkeakosken, Hämeenlinnan, Lahden, Kouvolan, Lappeenrannan, Nurmeksen ja Lieksan alueelle. Voit tarkistaa alueelliset numerot, jos olet epävarma mihin numeroon juuri sinun tulisi soittaa.

Avoimet työpaikat

Rekry on käynnissä

Kajon Työpaikat

Etsimme taksin- ja pikkubussinkuljettajia erityisesti Espooseen ja Kirkkonummelle – klikkaa kuvaa ja tarkasta avoinna olevat työpaikkamme!

Ajankohtaista

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

PÄÄKAUPUNKISEUTU HUOMIO! SAA JAKAA!

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, tieliikenteen taitaja sekä positiivisesti periksiantamaton persoona? Hyvä, etsimme juuri sinua!

Toimintamme laajentuessa haemme pienoislinja-auton kuljettajia pääkaupunkiseudulle! Älä epäröi, vaan laita hakemuksesi nettisivuilla täyttämällä lomake tai vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse!

www.kajon.fi/tyopaikat/tyohakemus/
rekry@kajon.fi
... Lue lisääPienennä

Katso Facebookissa
·Jaa

Tarinoita elävästä elämästä:

Auto käy dieselillä, kuljettaja kahvilla..

Taivahan tosihan se on, että työvuorossa tulee juotua aivan liikaa kahvia. Samalla, kun käy tankkaamassa auton, tankkaa kahvia itseensä. Kun käy vessassa, tulee otettua pikkukupillinen. Ei liene terveellistä, mutta mikäpä tuote tilalle? Energiajuomissa on hullunkurisia makuja ja niitä ei nyt juo sikakaan vinkumatta. Että kyllä se kahvi on ihan parhaasta päästä piristeenä, jos verrataan näihin energiajuomiin. Vaikka se olisikin vähän ehtinyt pannussa seisomaankin, siis kahvi.

Tulee niitä kommelluksiakin kahvikupposten kanssa. Päivänä muutamana, hain kahvikupillisen huoltoasemalta ja autoon marssiessani, tungin vasta hakemani tötterön suoraan roskikseen. Hiukan nolotti, kun menin toista kipollista hakemaan. Työtoveri on parikin kertaa jättänyt kahvinsa autonkatolle ja kaartanut tyylillä liikenteeseen. Kahvit tietenkin pitkin peltejä. Eikun pesurin ja baarin pannun kautta baanalle.

Kahvin ääressä on parannettu yövuorossa maailmaa sekä kassoja. Missään ei ole koskaan ajettu niin hyviä kassoja, kuin Shellin baarissa. Jaksan ihmetellä vuosien päästäkin, että mistä ne kassat oikein tulevat, kun karpaasit ryystää kahvia baarissa ja autot seisovat pihassa banaani pimeänä. Ihan mahottomia kuulee! Ehkä tarkoitus on vaan saada toverit kateellisiksi. Olemattomalla ajamisellakin. Samat tyypit jaksavat vuodesta toiseen. Toiveajattelu, se on taitolaji.

Joskus sitä näkee untakin hyvästä kahvista. Tuoksu tulee nenään ja maku huulille. Olenpa joskus havahtunut aamuyön tunteina autostakin unentokkurassa, kahvimuki sylissä kansi auki ja pohjatilkka housuille valuneena. Kuppi on hervahtanut käsistä ja kaatunut. Usein siellä ei ole ollut kuin pari tippaa pohjalla. Penkkikään ei ole tahriintunut, onneksi. Näinä kertoina on asiakkaan suusta kyllä kuultu, että ”jaha, sitä voisikin mennä ensimmäiseksi kahville” -tyyppisiä lauseita.

Ja siitä puhe, mistä puute. Taidankin mennä mittaamaan moccamasteriini muutaman kupillisen verran vettä ja poroja. Nyt maistuisi kahvee ennen töihin lähtöä.

Tämä ja muita tarinoita osoitteessa www.kajon.fi/fi/kuljettajakorneri/

Käy samalla tsekkaamassa avoimet työpaikat ja vinkkaa myös kaverillesi kahvinmakuisesta näköalakonttorista :)
... Lue lisääPienennä

Katso Facebookissa
·Jaa

Edustusautot

S-Sarjan Mercedes-Benz Taksi

Espoon taksi

Tarjoamme yritysten ja yksityisten käyttöön nykyaikaisia edustusautoja..
Lue lisää >>

Taksit ja pikkubussit

Kajon taksi sisusta

Pikkubussit espoo

Tilaa nopeasta 24h tilauspalvelustamme käyttöösi taksi tai pikkubussi..
Lue lisää >>

Bussi

Kajon bussi

Kajonin bussi

Käytössämme on myös 45-paikkainen linja-auto. Kysy lisää tai tee varaus!
Lue lisää >>

Valikko