Avoimet työpaikat

Kajon Oy on vuonna 1997 toimintansa aloittanut, henkilöliikenteeseen erikoistunut perheyritys.

Tärkeimmät asiakasryhmämme ovat yritysten ja kuntasektorin lisäksi monet matkatoimistot ja majoitusliikkeet.

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä kuljettajia sekä toimistotyöntekijöitä eri työtehtäviin. Taksiliite ja muut pätevyydet voidaan kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

rekry (at) kajon.fi

Avoimet työpaikat kuljettajaksi

Voit lähettää nettisivujemme kautta työhakemuksen, vinkata kaverisi luomaan uraa Kajonille tai lähettää oman työhakemuksen sähköpostitse. Klikkaa alla olevia painikkeita ja valitse itsellesi sopiva kuljettajan työ!

Etsimme sekä taksinkuljettajia, että pikkubussinkuljettajia. Hae nyt!

Avoimet työpaikat toimistotyöhön

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä, tarkastele myöhemmin uudestaan!

Yhteydenotot

Minna Lipponen, Henkilöstöpäällikkö

rekry (at) kajon.fi

Yleistä tietoa kuljettajan työstä

  • Työtä löytyy sekä kokeneelle ammattilaiselle että juuri ajoluvan saaneelle. Panostamme perehdytykseen ja tuemme ammattiosaamisen kehittymistä työsuhteen aikana.
  • Otamme säännöllisesti uusia kuljettajia sekä taksin- että pikkubussinkuljettajiksi, tavallisimmin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtä on sekä kokoaikaisille että osa-aikaisille kuljettajille eri puolilla pääkaupunkiseutua.
  • Muualla Suomessa paikkoja aukeaa silloin tällöin. Voit jättää koska tahansa avoimen hakemuksen, niin otamme yhteyttä, kun paikkoja avautuu.
  • Tarjoamme mielellämme harjoittelupaikkoja pienoislinja-autoon tai taksiin etenkin pääkaupunkiseudulla!
  • Palkkaus on provisiopohjainen ja lasketaan kuljettajan ajamasta auton verottomasta kassasta. Kassaa kertyy tilausajoista ja sopimusajoista. Palkka vaihtelee jonkin verran kuukausittain riippuen tilausten määrästä ja vuodenajasta, pääpainon ollessa kuitenkin omassa aktiivisuudessa.

Yhteystiedot

Kajon Oy
Hannuksenpelto 3 C
02270 Espoo

kajon (at) kajon.fi
kajon.fi