Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä osaajia myös toimistotyöhön. Alla näet mitä meille on tarjota ja mitä vaadimme hakijalta. Otathan meihin yhteyttä, mikäli koet olevasi oikea henkilö organisaatioomme!

 rekry (at) kajon.fi

Asiakaspalvelijalta vaaditaan järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsensä johtamisen taitoa. Asiakaspalvelijan tehtävät ovat hyvin laajat ja niihin kuuluu palkkahallinnon avustavien tehtävien lisäksi kuljettajien avustamisesta aina auton vuokraukseen liittyvät toimenpiteet. Asiakaspalvelija on yhteistyössä päivittäin sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa, joten etsimämme henkilö on tahdikas, täsmällinen ja jaksaa hymyillä päivästä toiseen.
Asiakaspalvelijan tulee pyrkiä kehittämään omia toimintatapoja sekä tuomaan esille työtä kehittäviä ideoita tulevaisuutta ajatellen.

Mitä etsimme?
-Teet työsi tehokkaasti
-Olet vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen
-Pystyt omaksumaan uutta tietoa nopeasti
-Olet positiivinen tiimipelaaja

Olet myös
-Lukion käynyt
-Täsmällinen
-Sosiaalinen
-Halukas tekemään vuorotyötä

Me tarjoamme
-Vakituisen työsuhteen
-Kiinteän kuukausipalkan
-Vaihtelevat työajat, vuorotyö
-Hyvät etenemismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä

Oletko etsimämme henkilö?
Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen pekka.palomaki@kajon.fi .

Ostajana tehtävänäsi on huolehtia yrityksen ostoista ja ostaa oikea määrä tavaraa oikeaan hintaan ja aikaan. Tehtäviin kuuluu laatia ostosuunnitelmia, tehdä hintavertailuja ja käydä neuvotteluja tavarantoimittajien kanssa. Työssä tarvitaan kaupan, toimialan ja tuotteiden tuntemusta. Ostajana sinun on osattava tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sinulta edellytetään neuvottelutaitoja, kielitaitoa ja laskentataitoa.
Ostajana laadit vuosittaisia ostosuunnitelmia ja -budjetteja. Lisäksi käyt ostoneuvotteluja ja laadit ostosopimuksia. Ennusteiden perusteella pyydät myyntitarjouksia tavarantoimittajilta. Työhosi kuuluu vertailla tarjousten perusteella tuotteen hintaa, laatua ja toimitusehtoja sekä käydä hintaneuvottelut myyjien kanssa.
Ostajan työssä keskeistä on yhteistyö myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja varastoinnin kanssa.
Puhelin ja tietotekniikka ovat tärkeimmät työvälineesi, joten niiden käyttötaito on edellytys työssä menestymiselle.
Ostajan työhön kuuluu myös tutustumiskäyntejä tavarantoimittajien luokse sekä messumatkoja.
Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut, myyntihenkinen, pitkäjännitteinen ja pidät haasteiden ratkomisesta. Osaat tehdä nopeita, itsenäisiä päätöksiä ja sinulla on hyvä stressinsietokyky. Pyrit määrätietoisesti tavoitteisiin ja omaat tinkimisen taidon, mutta sinulla on myös kyky tehdä kompromisseja.
Eduksi katsomme kokemuksen autoalalta ja korjaamotoiminnasta.
Jos tunnistit itsesi näistä niin lähetä hakemus sekä CV osoitteeseen laura.prusi@kajon.fi .