Yrityskuvaus

Kajon Oy tuottaa VIP-tason taksi – ja pikkubussipalveluja. Palvelemme kaikissa henkilökuljetusluokissa taksista linja-autoon. Tuotemerkkinämme on huippulaatu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Palvelemme kansainvälisesti usealla kielellä.

Kajon Oy on vuonna 1997 perustettu espoolainen perheyhtiö. Yrityksemme palvelee taksi- ja pikkubussitoiminnassa sekä linja-autopalvelumarkkinoilla. Toimimme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Toimimme lukuisilla paikkakunnilla ympäri Suomen, pääpainona kuitenkin pääkaupunkiseutu.

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten lisäksi päivittäin tuhansia koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä. Tunnemme asiakkaidemme erityistarpeet.

Koska henkilökuntamme on alan parasta ykkösluokkaa, hallitsemme erinomaisesti myös yritysten kuljetustarpeet aina suuryritysten ylimmän johdon vaativassa palvelutasossa. Olemme kuljetuskumppani niin arjessa kuin juhlassa.

Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilö- kuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeäitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta ja kyydin päätteeksi ovensa sulkeva tyytyväinen asiakas ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Yrityksellemme innovaatiot ja alan kehittäminen ovat myös kunnia-asia. Olemme investoineet laajasti helpottaaksemme asiakkaidemme kyydin tilaamista ja kyytien hallintaa. Meiltä löytyy asiakkaillemme reaaliaikainen internetpohjainen kuljetusportaali, mobiilitilausapplikaatio, reaaliaikainen nettilauslomake sekä suurasiakastilauspääte, jossa tilaus tapahtuu vain nappia painamalla. Edellisen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme autoissamme maksuvälineenä käyvää maksukorttiamme. Olemme myös tietohallinnan osalta alan kärjessä kansainvälisestikin mitattuna.

Kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, olemme luonnollinen kumppanisi!

Asiakaspalvelu

Tilauspalvelu 24h
0100 – 70 70 / 1,93€/min + pvm

Myyntipalvelu arkisin 8-16
0100 – 8 70 80 / 1,93€/min + pvm

www.kajon.fi
kajon (at) kajon.fi

Yhteystiedot

Kajon Oy
PL 10
02271 Espoo

kajon (at) kajon.fi
www.kajon.fi

Kyydin tilaaminen

  • Tilausnumeromme on 0100 – 70 70 / 24h. Puhelun hinta on 1,93e/min.
  • Alueelliset tilausnumerot löydät täältä.
  • Taksi- ja pikkubussitilaukset voit myös tehdä suoraan tilausjärjestelmäämme!
  • Auton kuitattua tilauksenne saat antamaasi puhelinnumeroon järjestelmän automaattisen vahvistuksen tekstiviestitse.
  • Ennakkotilaukset on syötettävä tilausvälitysjärjestelmään klo 7-21 välisenä aikana.